دکستروز خشک(Dry Dextrose):
دکستروز اغلب در محصولات غذایی به عنوان یک شیرین کننده استفاده میشود و معمولاً در مواردی مانند غذاهای فرآوری شده و شربت ذرت یافت میشود.
دکستروز همچنین دارای کاربرد پزشکی نیز میباشد. این ماده در محلول هایی حل میشود که به صورت وریدی مصرف میشوند، که میتواند با داروهای دیگر ترکیب شود یا برای افزایش قند خون فرد مورد استفاده قرار گیرد.
از آنجایی که دکستروز یک قند “ساده” است، بدن میتواند به سرعت از آن برای تولید انرژی استفاده کند.
قندهای ساده میتوانند سطح قند خون را خیلی سریع افزایش دهند و اغلب فاقد ارزش غذایی هستند. محصولاتی که معمولاً از قندهای ساده ساخته میشوند عبارتند از شکر تصفیه شده، ماکارونی سفید و عسل.

کاربرد دکستروز خشک
این ماده در تولید محصولات بسیاری کاربرد دارد. از جمله:
- انواع نوشیدنیها
- ژل، قرص یا سرم تزریقی برای افزایش قند خون
- انواع داروها و نوشیدنیهای انرژیزا
- مکملهای غذایی
- کیک ، شیرینی ، دسر
- آدامس
- سس
- سوسیس و کالباس
- گوشت پخته شده
- نان
- سوپ
- لبنیات
- انواع کنسروها
خواص دکستروز خشک
سه خاصیت برجسته این محصول عبارتست از:
- طعم دهنده
- نگه دارنده
- کنترل کننده طعم شوری غذا


دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.